středa 12. července 2017

Střípky z Rakouska

Hory, hory, hory. Kopce, krávy, kozy, ovce. Jídlo, moře jídla. To je Rakousko.
Do Rakouska jsme se zamilovali - na furt. Kam se hrabou Tatry. Opravdu! Jezdíme konkrétně do tohoto hotelu.
Ubytování s all inclusive za pusu,  vše je v dobré dojezdové vzdálenosti. Hotel je cca 5 km od Zell am See, 60 km od Salzburgu a cca 80 km od Orlího hnízda. V okolí najdete spoustu soutěsek, vyhlídek, vodopádů a přírodních krás.


Pokud se chcete jet pokochat, tak ideální doba pro dovolenou je v srpnu. V tu dobu už je počasí stále a nehrozí teplotní výkyvy. My jsme to letos nevychytali, tak jsme se pekli v pětatřiceti stupních. Na túry ideální :-) Ale jinak to bylo jedno velké áááááááách. Rakousko je prostě láska. Teď by to ještě chtělo pořádný relax u moře :-)








Petra

6 komentářů:

  1. Peti a do Rakouska přímo třeba kam? my zatím brázdíme Čechy a Slovenko, tak nějaký tip?
    děkuji Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Petro, právě jsme se taky vrátili z Rakouska. Je to taky naše srdcovka. Koukám, že jsme nebyli daleko od vás. Budu ráda, když se podíváte na můj blog.
    Zdraví Míša

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo,nádherné fotky. je vidět, že jste si to krásně užili. Třeba se tam taky někdy podívám..a Tobě třeba ještě vyjde to moře:o): Držím palce. Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, to je nádhera! :) Taky hory miluju! :) Alpy celkově... :) Měj se krásně a třeba se ještě pokocháme také nějakými pěknými fotkami od moře! :)
    Peťka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nadhera! Hory uz mi chybi. Musim to napravit...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!