úterý 20. prosince 2016

Pár dní do Vánoc

Polovina dárků je zabalená. Ta zbývající čeká, až budou dávat Lásku nebeskou (nemůžu ji v programu najít - začínám být lehce nervózní), víno už se mi chladí :-)
Cukroví si přivezu v krabičce od tchýně a maminky.
Strom je tak obrovský, že se nám ani s vypětím všech sil nevejde do obýváku (čekám nějakou kolizi).


Od zítřka jsem měla mít dovolenou a lítat po bytě s prachovkou ve snaze dohnat veškeré resty, které jsem při pravidelným úklidu, jakože neviděla. Bohužel, k mé velké smůle, dovolenou nemám. Budu holt muset zavírat oči, kdykoliv budu procházet kolem těch "temných míst".

Na Štědrý den jdu ještě do "práce". Čeká mě vánoční oběd pro lidi bez domova. Těším se! Když jsem poprvé stanula tváří v tvář těmto lidem, něco se změnilo. Uvědomila jsme si, jaký luxus je lehnout si každý večer do vyhřáté postele, mít se kde umýt a mít rodinu. Takže nějaký úklid nebo cukroví je prostě nějak mimo. Jdu si natáhnout nohy, obejmout muže a užívat si toho, že jsme.


Petra

6 komentářů:

  1. Přesně,vánoce a vlastně i ty obyčejné všední dny jsou o jiných věcech...Máme obrovské štěstí,že se máme,že jsme zdraví,v teple a ty materiální věci kolem,jsou jenom jako bonus...Tak at ty sváteční dny plynou pomalu a užijte si to.Krásné dny sváteční.H.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja uz si Lasku nebeskou pustila radeji sama :) hezke vanoce!

    OdpovědětVymazat
  3. Peťul, zvědavost mi nedala a zkusila jsem vypátrat kdy letos Lásku nebeskou budou vysílat, ale byla jsem neúspěšná, také jsem to v tv programu nikde nezahlédla. :( Bylo by ale velmi divné, kdyby ji letos nedávali, třeba jsme ji někde přehlédli.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, taky se mi to zdá podivné. Budem si ji muset pustit na pc :-)

      Vymazat

Děkuji za milé komentáře!