úterý 2. února 2016

Ach, ty zuby



Úplně ze všeho nejvíc na světě chodím nerada k zubaři. Ale co se dá dělat, když mám zuby na houby a jsem nucena chodit častěji než bych chtěla. Už mám v čekárně dokonce vyseděný svůj důlek. Naštěstí mám skvělého zubaře. Ale dneska jsem si to opravdu vychutnala. Tahání nervů je opravdu hnus. Pořád jsem opakovala, že normálně taková hysterka nebývám. Myslím, že jsem vykřikovala už preventivně. Bohužel mi několik injekcí zabralo později, než ve skutečnosti mělo, tak jsem si tento zákrok opravdu vychutnala. Zato teď necítím půl huby, při pití jedním koutkem piju a druhým mi teče nápoj ven. Kdybych dostala dělovou ránu ani bych nemrkla. Směju se jako po mrtvici a protivná jsem až běda. A příští týden znova. Bože, jak já to nenávidím.


Zdroj Pinterest

Petra

4 komentáře:

  1. Tiež mám obdobie, kedy u zubárky ohrievam kreslo každý týždeň ... Tak si Petra držme palce ... to dáme, vydržíme ... :))) pa L.

    OdpovědětVymazat
  2. Na téma zuby bych mohla napsat knihu!!!Ale po dlouhém hledání p.zubařky musím říct, že se už trochu přestávám bát!Tahání nervů zaživa jsem si taky užila.Držím palečky..A pevné nervy...Ilča

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, doufám, že už nic nebolí!
    Tleská tvému polštáři a moc ti přeji ten obdiv a tu vážnost...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!