pondělí 30. ledna 2017

Chřipka

Bacil mě bacil. Mám chřipku. To u mě nebývá zvykem, nicméně horečka mi včera vůbec nedovolila vylézt z postele. Takže ležím, piju čajíky a  nechám se prachsprostě obskakovat. Ono to někdy není na škodu, nechat se opečovávat. Mám na nočním stolku stožek knížek, které mi dělají příjemnou společnost. Snad se na ně dostane.

Za chvilku mi ve škole začne letní semestr, do toho spousta školení v neziskovce a já zoufale vyhlížím jaro. Potřebuji energii, chci cítit svěžest. Nic mi nevoní tak, jako půda po zimě.
Zatím si tu energii vyvolávám uměle. Třeba knížkou nebo dobrou muzikou. V sobotu jsme s Aňul sledovaly online malbu Lény Brauner, která do toho poslouchala Nouvelle Vague. Nechápu, jak mi taková hudba mohla unikat. Můj nový životabudič!




Ať se Vám vyhýbá chřipka obloukem.

Petra

2 komentáře:

  1. Jsme na tom Peťul stejně... i já lehla s chřipajznou. Už druhý den horečky témět devětatřicet... dnes se mi to podařilo snížit na 37,2 , ale dlouho to nevydrželo, teplota už se zas zvedá... :-(
    Tak ať jsme obě zase brzy fit! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji velmi brzké uzdravení, chřipka není nic příjemného - no ona vlastně žádná nemoc, ale chce to prostě vyležet. Bacily ani mráz zřejmě nespálil co toho je všude kolem.
    Měj se Péťo lépe a lépe.
    Ála

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!