pátek 27. ledna 2017

Okamžiky štěstí

Je tady vůbec někdo, kdo by v životě neslyšel o Patriku Hartlovi? Když jsem ho poprvé viděla v Show Jana Krause a slyšela jeho dokonale nedokonalý smích, věděla jsem, že jeho knížky budou pecka. A taky že jo. Patrik Hartl má totiž úžasný smysl pro humor a přímo si libuje v trapných situacích. Moc bych si přála mít takového kámoše, protože on je pro mě úžasný nabíječ energie.

 Malý pražský erotikon jsme přečetla během jedné noci. Prvok, Šampon, Tečka a Karel mi zabrali noci dvě. A Okamžiky štěstí, které esencí radosti přímo přetékají, mě až doháněly k slzám. Konec jsem probulela. Začala jsem Veronikou a skončila Jáchymem, a udělala jsem dobře. Kniha je totiž napsána z pohledu obou sourozenců. Je jen na Vás, kterým příběhem začnete. Nic v příběhu neruší a žádná situace se neopakuje dvakrát.
Oba příběhy začínají stejně. Dva sourozenci zůstanou krutou ránou osudu bez rodičů a jsou tak necháni napospas svému osudu. Zažijí spoustu kopanců, ale snaží se se vším poprat a jít svému štěstí tak nějak naproti. Příběh je dojemný, laskavý a konec moc šťastný. Díky knížce jsem zažila okamžik štěstí. Za mě pecka!

Krásný pátek plný šťastných okamžiků!

Petra

2 komentáře:

  1. Jsem knihomolka, takže tip na dobrou knížku se vždycky hodí! :-)
    Patrika Hartla jsem viděla právě v Show Jana Krause a jeho smích mě velmi pobavil, navíc se prezentoval jako velký sympaťák. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to on opravdu je :-D I moje dcera má podobný názor. Viz nový příspěvek:-)

      Vymazat

Děkuji za milé komentáře!