úterý 16. května 2017

Plány na léto

Je polovina května  a já už začínám pomalu spřádat plány na léto. Letos to bude změna. Velké dobrodrůžo. Stan, spacáky, krosny a ešusy. Hned na začátku července vyrážíme do rakouských Alp. Poprvé jsme tam byli před dvěma lety a já byla nadšená. Hory, hory, hory! Láska na první pohled.


V srpnu jedeme do rumunského Banátu, kde poskytuje Charita humanitární pomoc. Chci se potkávat s místními, válet se na seně a vychutnávat kouzlo zapomenutého místa.
Na a pak už jen víkendy se stanem - Žítková, Český ráj, Máchovo jezero. Uvítám jakékoliv tipy na příjemná místa a kempy.
A kam zavítáte v létě Vy?


Petra

3 komentáře:

  1. To je bajo, uz se tesim az bude Roza vetsi na vylety po horach, my to zatim vidime na tyden v nejakem kempu s koupanim, blizko lesa na prochajdy, boruvky a tak nejak na pohodu.

    OdpovědětVymazat
  2. Petiii, Alpy jsou i moje oblíbená letní destinace! My ještě taky s prďoškem na túry určitě nepojedeme, zkusíme asi něco v Jižních Čechách, ten kraj si mě z nějakého důvodu zcela podmanil... :) Čmelda je teď už odrostlý kočárku a ještě nedorostlý moc dlouhým túrám, tak uvidíme, co ještě vymyslíme... to Rumunsko bude určitě bájo, pak se těším na spoustu fotek! :) Taky ráda prozkoumávám zapomenuté kouty! :)
    Hezké těšení se! Peťka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!