čtvrtek 17. prosince 2015

Já ho nutně potřebuju!



Já vím, že u šicího stroje jsem seděla naposled na základní škole v rámci předmětu Rodinná výchova. Vím, že veškeré rozpárané kalhoty nesu na opravu k babičce. Vím, že můj maximální krejčovský um spočívá v ručním ušití pár kusů srdíček na zavěšení. To všecko beru. ALE! Znáte ten pocit, kdy po něčem toužíte, veškeré myšlenky směřují jen k tomu jedinému cíli. Já Tak to já mám se šicím strojem. Já ho prostě nutně potřebuju. Ne žádný overlock či coverlock, ale klasický šicí stroj. Ve snech už si šiju tak krásnou kabelku jako umí jen Rosa Mitnik. Ukládám stránky s různými střihy. Je to posedlost. Já, totální antitalent na všechny ruční práce toužím po šicím stroji. Doma se sice moje nadšení nesetkalo s velkým ohlasem, ale já tajně doufám. Ptám se Vás, máte doma šicí stroj? Poradíte nějaký typ, který bych si mohla pořídit, a nezruinoval moji kapsu? Děkujííííí!!! Já jdu tajně snít:-)

Zdroj

                                                     Petra

5 komentářů:

  1. Peti, určitě jdi do toho. Já jsem samouk, ale základní věci jsem se naučila rychle. Mám Zetinu. Jsem spokojena, základní opravy zvládám, ale hlavně na moje tvoření - už bych bez něj nemohla fungovat. Určitě si ho pořiď. Na značce asi ani moc nezáleží. Teď byl nějaký typ v Lidlu, hodně se prodával, byl levný a dostačující.

    OdpovědětVymazat
  2. Lidl - dobrý, Veritaska z bazaru - ještě lepší:-)!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ženy, vezmu si Vaše rady k srdci. Musím se podívat k rodičům do sklepa. Mám takové tušení, že tam nějaká Veritaska ještě straší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sny se přece plní o Vánocích...
    Peti, trochu závidím ty zabalené dárky a doufám, že je noha lepší!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím!
    Před rokem mi ježíšek přinesl můj první šicí stroj- mě, absolutní nešíčce. Něco málo jsem během roku ušila a určitě ještě ušiju. Zatím spíš křečkuju zásoby látek, krajek a ostatních doplňků. Ještě do vánoc chci ušít prostírání na stůl, tak jsem sama zvědavá, jestli nezůstane jen u plánů, jako vždycky.
    Stroj mám obyčejnou Singrovku za 2 000,-.
    http://atakseptam.blogspot.cz/2015/02/a-jak-se-bude-jmenovat.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!