čtvrtek 31. prosince 2015

Úplnou náhodou ...

...jsme se v neděli octli na zasněženém svahu. Jeli jsme původně na Cimburk, kde jsme plánovali delší procházku. Bohužel jsme tam nikdy nebyly, a i přes spolehlivou navigaci jsme ke zřícenině netrefili. Byla totiž taková mlha, že milý Cimburk bychom  neviděli ani v případě, že by stál několik metrů od nás. Tak jsme jeli, jeli, hledali a nadávali, až se najednou mlha rozestoupila a my jsme skončili na Stupavě.  Na lyžařském svahu byly poslední zbytky zmrzlého sněhu. Jelikož jsme nebyly na povyražení tohoto druhu připravení, museli jsme zničit plachtu na auto. Ta totiž Aňul posloužila jako parádní boby, sáňky a podprdelník v jednom. Ježdění Anička ocenila mnohem víc než krásy bývalého hradu.
Jo, kdybyste náhodou měli cestu Stupavou, určitě se zastavte v restauraci Akvárium, která je přímo naproti svahu. Tamější borůvkové knedlíky s tvarohem, cukrem a máslem byly pro nás nejlepším chuťovým zážitkem z celých Vánoc:-)





 Petra

1 komentář:

  1. Tak to je super, ze jste byli na snehu. Zavidim:)Za zniceni autoplachty to urcite stalo:)) Preju jen to dobre do noveho roku. Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!