středa 6. ledna 2016

Pořád svítíme



Co na tom, že jsou na Tři krále popelnice v obležení přeschlých stromků? Sem tam na nich ulpívá poslední zbytek Vánoc v podobě stříbrného staniolu či nějaké ozdoby. U nás stále ještě svítíme. Stromek kupodivu nevykazuje žádné známky brzkého opadávání. Zatím drží. Cvakla jsem tyto naše historické muchomůrkové svíčky. Dostala jsem je od Mikuláše snad v pěti letech - a pořád drží! Stejně tak chaloupka, kterou přivezl děda  mamce ze svých cest do spřátelených zemí. Bylo to tuším v šedesátých letech. Furt nám dělá parádu:-) Co Vy, už odstrojujete?






Petra

8 komentářů:

  1. Nene, neodstrojujeme :o)), stále svítím, ještě si vychutnávám poslední okamžiky vánoční výzdoby a o víkendu se chystám vše uložit do krabic. Tak rychle to uteklo, že ?
    Krásné dny Péťo.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, ty Vánoce utečou vždycky rychle. Teď už nám nezbývá než se těšit na jarní mámení :-)

      Vymazat
  2. Tiež plánujem zrušiť stromček cez víkend ... je taký krásny a voňavý ... A svetielka máme rovnaké ... muchotrávky ... :))

    OdpovědětVymazat
  3. Muchomůrky mám taky ...Stromeček necháme až do konce ledna a možná i déle...Ila

    OdpovědětVymazat
  4. A já je nemám a strašně je chci:-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to už mají doma jen starší ročníky :-) Kecám, určitě v nějakém menším obchůdku budou k sehnání. Ty moje stály tuším 30 Kčs :-D Posílám pozdravy Lucky teamu!

      Vymazat

Děkuji za milé komentáře!