úterý 26. ledna 2016

Vlasy




Mám od přírody vlnité vlasy. Nikdy jsem si nepřála nic jiného než je mít rovné. Vím, vím, že chceme většinou to, co nemáme, ale já byla rovnými vlasy přímo posedlá. Celou střední až de facto do porodu jsem nosila vlasy delší k lopatkám. Většinu času jsem si je buď žehlila, nebo nosila ulíznuté do culíku. Po porodu mi začaly hodně padat, ty vlasy samozřejmě, i když to ostatní taky. Zákony gravitace jsou neúprosné. Rozhodla jsem se tady vlasy rapidně zkrátit. Už řadu let je nosím, jak já říkám, na Vlaďku Erbovou (které vše drží na svém místě). V prosinci jsem si řekla, že si vlasy nechám dorůst. A řeknu Vám, je to peklo. Vlasy se mi kroutí. Na hlavě mám cosi mezi medúzou a květákem. Gel na vlasy je teďka můj největší kámoš. Ale já nepolevím. Nevzdám to a vydržím. Hrdě budu nosit vlnité vlasy!

(Tohle nejsem já, bohužel :-D)

Krásný den!!!
Petra

10 komentářů:

  1. Míšu, jsi moc milá, ale tahle fotka pamatuje ještě France Josefa. Takže přidej 15 kilo, kopec vrásek a vidíš Petru:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se musím smát :o))) Péťo. My co máme vlasy rovné je natáčíme, aby se nám vlnily, protože je to šik a vy co máte vlnité je žehlíte a štvou vás. Nemají to ti chlapi jednodušší ? Těm je to úplně jedno, jen řeší, jestli jim na hlavě ještě nějaké zbývají.
    Měj se.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, taky jsme ve fázi, kdy na mužově hlavě hýčkáme každý vlas-)

      Vymazat
  3. Přeju pevné nervy!To bych nedala!Ila

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Petro,nejsme náhodou ségry?já jen,že jsem to asi psala já,podepíšu vše,až na to,že na Erbovou zas nemám odvahu já,tak nežehlím,kudrnatím a di smrti zas budu asi s čelenkou ;-)takže vydržat ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ségru bych brala! :-) S čelenkou jsem bývala taky velká kámoška.

      Vymazat
  5. Moc vám to sluší - vlny máte nádherné a opravdu kočka!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, musím se smát. Jsem na tom stejně. Prádlo a oblečení nežehlím, ale vlasy denně :o)
    Krásný den, Monča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!