pátek 15. ledna 2016

Proč potřebuju zaláskované filmy



Neříkám, že všechny, ala řada žen si přímo chrochtá blahem při sledování romantických filmů (pozor, není řeč o Rosamundě Pilcherové). V neděli zrovna dávali v televizi Navždy spolu. No, slaďárna jako hrom. Já si tyto romantické chvilky moc užívám. Brečím, soplím, prožívám. Můj muž se vždycky odporoučí do jiné místnosti. Ale jako já to prostě potřebuju. Říkám tomu emocionální vyšťavení.  Vyřvu se a je mi kráááásně. Díky slaďárnám vzpomínám. Na krásné začátky, noční povídání a na chvíle, kdy nic nebylo nemožné. To byly časy! Bohužel jsme ve fázi, kdy oba dáváme přednost kvalitnímu spánku před noční konverzací. Proto si ráda vychutnávám tu absolutní odevzdanost aspoň u romantických filmů. Přeji krásný pátek!


Petra

4 komentáře:

  1. Protože lásky a romatniky je třeba !! TAké mám ráda filmy romantické, plné emocí, omylů a následných návratů, aby vše dobře dopadlo. A mám štěstí - můj muž neodchází, ale je ve skrytu duše romantik, dívá se se mnou :o)). Prý si u těchto filmů báječně odpočine :o)).
    A Navždy spolu jsme také sledovali.
    Měj krásné dny Péťo.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Lasky mame zatim porad dostatek,ale na tu romantiku uz nezbyva tolik cas:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Petro,
    mám na to podobný názor. Na televizi se téměř nedívám, ale čas od času kouknout na romantický film, to je balzám na duši. Nedávno to byl "Dopisy pro Julii" :o) Díky za tip.
    Krásné dny
    Katka ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!