neděle 8. listopadu 2015

Mám ho!!!!



Dneska jsme opět zavítali do brněnské Ikea. A to jen z jednoho velkého důvodu. Už delší dobu pokukuji po křesle - ušáku. Včera jsem se při nákupu nábytku do nové předsíně znovu zastavila u ušáku a s potěšením se v něm uvelebila. Jaké bylo moje překvapení, když jsem při pohledu na cenovku zjistila, že se na něj vztahuje nějaké akce a tudíž je skoro o dva tisíce levnější. Bylo rozhodnuto! Bohužel se nám ušáček do auta nevlezl, tak se jelo znova i s vozíkem. A řeknu Vám, je to poseděníčko. Už ležím zachumlaná v dece, nohy na podnožce a užívám si svoji chvilku. Krásný večer!

 


Petra

6 komentářů:

  1. Velice vážně Péťo uvažuji o podobném křesle, čím dál víc mne láká ho mít doma - hm jen sama pro sebe!!
    Měj se v něm prima :o).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, určitě doporučuji. Ale teda kupovala jsem jej výhradně pro sebe a už mi jej okupuje manžel i dcerka. Musím na něj stát frontu. Krásný den! Petra

      Vymazat
  2. To víš, že bych potřebovala. Líbí se mi v Nordic day. Ale jeho cena převyšuje hodnotu křesla :-D Na Green gate určitě mrknu. Kdy tam bývají ty slevy, abych vychytala nějaké pěkné kousky :-) Pa Miško!

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, ušák je nádherný a sleva je super bonus :-) Mě ten můj ušák okupují hlavně děti :-)
    Měj se krásně! Radka

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá krásně :-) Musí to být príma posezeníčko.

    OdpovědětVymazat
  5. A co teprve pohovka!:) Zkoušela jsem v obchodě a člověk tam zapadne a ani se nechce už zvedat. Bohužel se nám nevejde, no, tak ušetříme no...:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!