pondělí 5. října 2015

Jsem odzítřková

Ano. Už léta držím jedině dietu odzítřkovou. Sice nemá ten správný efekt, ale řídím se podle ní. Každý večer uléhám s tím, že od zítřka začnu makat na angličtině. Ještě jsem nezačala. Denně i říkám, že od zítřka budu lepší manželkou, matkou i vzornou hospodyňkou. No, zatím se moc nedaří. Ale od zítřku. Slibuji!
Já zatočím s prokrastinací! Možná znáte slavný úklidový systém Fly Lady. Ten, který z Vás má udělat tu nejpořádnější ženu na celé zeměkouli. I já jsem se rozhodla, že vyzkouším tento skvělý systém. Uvidím, zda budu patřit mezi ty, které vyměnily rtěnku za hadr. Zatím jsem u prvního kroku. Čistím dřez. Má se blýskat tak, že se v něm uvidím. No, nevím. V tom našem se asi neuvidím, ani kdybych na něm ruce nechala. Úklidu zdar!


Jsem zvědavá, jestli se budu taky tak spokojeně křenit :-)

Petra

3 komentáře:

  1. Míšo, jsem ráda, že je nás takových víc. Já se snažím s tím bojovat. Zatím sice bez valného úspěchu, ale věřím, že se vše časem poddá a já budu doma za hvězdu. Míši, asi mluvíš řečí jiného kmene. Jak přes bloger? Sakra, zase další věc na které musím zapracovat! Od zítřka!

    OdpovědětVymazat
  2. :-). Zakazdym ked som si povedala ze sa zacnem ucit anglictinu, od toho dna sa mi sniva ze maturujem a nic neviem. A budim sa spotena. Je to v hlave. Ked to velmi chces, tak to urobis.

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně! Bohužel jsem přesně ten typ, který nad sebou potřebuje bič :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře!